Maandag 29 juli t/m 2 augustus 2024

Een fijne, veilige omgeving voor een ieder waarin de Bijbel centraal staat. Een volwaardig zomerkamp!

Groepsaccommodatie “De Vilt”

De accommodatie ligt in het Brabantse dorpje Beugen ongeveer 20 km ten zuiden van Nijmegen. Het ligt op 5 tot 10 km afstand van de provincies Limburg, Gelderland en de Duitse grens Omringd met bossen en weilanden maakt het een unieke plek. Powercamp De Deur wordt georganiseerd door Evangeliegemeente De Deur Nederland.De landelijk gelegen 5- sterren accommodatie bestaat uit 2 verdiepingen en is geheel drempelvrij. De sfeervolle zit- en eethoek is voorzien van vloerverwarming, tv, dvd-speler, geluidsinstallatie en draadloos internet. De professionele keuken is volledig ingericht op koken voor grote groepen met o.a. 6- pits kookvoorziening, vaatwasser, magnetron, oven, koelkast en diepvries. De accommodatie heeft 8 slaapkamers, hiervan zijn er 5 op de begane grond. Elke slaapkamer heeft zijn eigen thema en is voorzien van douche, wastafel en toilet. Eén van de slaapkamers heeft aangepast sanitair en eventueel 2 hoog- laagbedden.Indeling verblijf

Hoofdverblijf

In de leefruimte is een apart zit – en eetgedeelte. Er is een compleet ingerichte professionele keuken op basis van zelfverzorging. De accommodatie ligt midden in het bos waarbij u eventueel in de schemer de wilde zwijnen of reeën voorbij kunt zien lopen.


Voorzieningen

Doordat deze accommodatie voldoet aan de nieuwste eisen is deze ook zeer geschikt voor mindervalide. Er is één invalide toilet aanwezig.


Sanitair

De sanitaire voorzieningen bevinden zich op de slaapkamers, elke kamer heeft zijn eigen douche en toilet. U bent hier wel verplicht om zelf onderlakens een dekbedovertrek en kussensloop mee te nemen.


Slaapkamers

Totaal acht slaapkamers van 4, en 6 personen, waarbij de inrichting bestaat uit twee boxspring bedden en een stapelbed.

 

Programma 2024

Aandachtspunten

Het Powercamp is bedoeld voor kinderen / jongeren die gaan naar één v.d. volgende typen onderwijs:

  •  ZMLK, MLK, LOM, VSO, PRO of zij die naar het -reguliere onderwijs gaan met leerwegondersteuning (‘rugzakje’), of zij die gaan naar het reguliere onderwijs, zonder leerwegondersteuning, maar gebaat zijn bij extra begeleiding
  • (Jong)volwassenen die één van bovengenoemde typen onderwijs afgesloten hebben en nu betrokken zijn in dagbesteding en/of werk.

Voelt u zich vrij contact op te nemen met pastor Jan Schuitema voor aanvullende informatie en/of vragen.